Ledendag 2023

Ledendag 2023

De leden van Crescendo Doenrade, met hun partners, kwamen op zaterdag 19 augustus bijeen voor een gezellige ledendag, als opening van het tweede semester van 2023.
De middag begon met het formeren van groepjes voor een wandeling door Doenrade. Tijdens deze wandeling was het de bedoeling dat de deelnemers elkaar anekdotes vertelden over zichzelf. Iedereen vertelde twee waargebeurde anekdotes en een verzonnen verhaal. De rest van de groep moest nu ontdekken welke anekdote verzonnen was. Er werden heel wat sterke verhalen opgedist die middag.
De wandeling eindigde bij het schutterslokaal van schutterij St. Michaël. Hier mochten de deelnemers op “de vogel” schieten. Voor velen was dit de eerste keer dat men een buks in handen had. De deskundige begeleiding van schietbaas Django Goffin zorgde dat er geen gevaarlijke situaties ontstonden en dat er ook best nog aardig geschoten werd. De vogel werd helaas niet afgeschoten.
Na het vogelschieten toog de hele bups naar gasterie Dobbelsteyn, waar de barbecue aanstond.
Aangezien we geen vogel geschoten hadden moest Erik dus wat vlees uit de koelkast grillen.
De avond werd vervolgd met een selectie van “Guilty pleasures”, muziek die de deelnemers hadden opgegeven.
Dank aan de organisatoren van deze middag en aan schutterij St. Michaël voor hun medewerking.
Er zijn leuke foto’s gemaakt van de middag.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.