Agenda 2021

Agenda 2021

Corona. Een term voor een virus, dat al meer dan een jaar ons leven beïnvloedt.
We hebben het afgelopen jaar veel moeten missen. In de hoop dat we zo deze, voor ons onbekende, infectieziekte onder de knie krijgen. Gelukkig hebben de medici in dit jaar veel geleerd over het virus.
Testmethoden worden steeds makkelijker en er zijn al diverse vaccins ontwikkeld tegen covid-19.
Al met al gloort er dus zeker hoop aan de horizon.
Gemengd Koor Crescendo hoopt nog voor de zomervakantie weer te beginnen met repeteren. Eventueel op aangepaste wijze. Dan bestaat ook de kans dat we, dit jaar nog, onze trouwe fans kunnen laten meegenieten van wondermooie koorzang.
Het bestuur heeft een programma onder voorbehoud gemaakt, voor de rest van 2021.
Indien we kunnen repeteren kunnen we wellicht een zondag matinee houden voor onze vrienden en sponsoren, medio oktober. Dan zouden we wellicht ook weer een Winterklanken concert kunnen geven, op de eerste adventszondag. We zouden weer de kerstavondmis in Doenrade kunnen opluisteren met kerstgezang.
We hebben deze dingen alvast op onze agenda geplaatst. Uiteraard onder voorbehoud. Mochten exotische mutaties en/of vierde, vijfde of zesde golven anders beslissen, dan zullen wij onze agenda tijdig aanpassen.
Maar vooralsnog is ons motto: “Hoop doet leven”.

(De aanvangstijden van de geplande optredens zijn nog niet in steen gebeiteld, dus houd u rekening met eventuele aanpassingen)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.