Gemengd Koor Crescendo 75 jaar jong!

Gemengd Koor Crescendo 75 jaar jong!

De vaccinaties tegen covid19 beginnen gestaag op gang te komen. Er komt nu echt licht aan het eind van een lange tunnel. Tijd om al voorzichtig vooruit te gaan kijken.
Vooruitkijken, dat is wel nodig, want in 2022 bestaat ons mooie koor 75 jaar. Dat is een mijlpaal om uitgebreid bij stil te staan.
Medio augustus vorig jaar is een stuurgroep gestart die de regie gaat voeren over de jubileumactiviteiten van ons koor en ondanks de beperking van de afgelopen periode is er toch al een stevig fundament gelegd. Nu hopen we dat we binnen niet al te lange tijd echt kunnen gaan werken aan de uitwerking van onze plannen.
Het is in ieder geval de bedoeling dat de jarige niet alleen zijn leden, maar de hele Beekdaeler gemeenschap gaat trakteren. Zo zal er zeker een plechtige eucharistieviering worden opgevoerd en, ook volgens goede traditie een of enkele mooie concerten.
Zodra het programma iets concreter is zult u dat van ons horen.
Veer hubbe d’r al zin in! (Wij kunnen niet wachten)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.